Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Puno više od parka"

Navijači Hajduka odbrojavaju: Još malo do završetka gradnje tematskog parka

Na Poljudu je održana konferencija za medije o izgradnji tematskog parka na Poljudu.

Podno zapadne tribine stadiona Poljud, pokraj mjesta gdje će niknuti tematski park Hajdukovih navijača, održana je konferencija za medije koji su prisustvovali predstavnici Hajduka, Torcide, Našeg Hajduka, Grada Splita i sponzora Hajduka.

Predstavili su projekt izgradnje, zahvalili svima koji sudjeluju i pozvali sve zainteresirane da se priključe.

Podsjećamo, tematski park navijača Hajduka bit će izgrađen pokraj stadiona Poljud kao kruna projekta 'Za sva vrimena'. Riječ je o projektu u kojem navijači Hajduka sudjeluju u otplati 24.53 dionica Hajduka, sa svojim mjesečnim donacijama i jednokratnim uplatama. Svi navijači koji ukupno doniraju iznos od barem 7.500 kuna, kao znak zahvalnosti dobit će u tematskom parku pločicu sa svojim imenom i prezimenom i brojem članske iskaznice, te će na taj način zauvijek ostati uz voljeni klub.

"Simbol borbe za narodni klub"

"Ovo je puno više od parka, nisu to samo betonska slova već je ovaj park simbol naše borbe za narodni klub. Još od 1911. godine DNK navijačkog kluba duboko je ukorijenjen u povijest Hajduka i zato park i zove 'Za sva vrimena' ", naglasio je Luka Domikulić, tajnik Našeg Hajduka.

Toni Madunić, tajnik Torcide, pozvao je sve pripadnike Hajdukove navijačke skupine da se priključe projektu: "Torcida je štit Hajduka, mi smo dužni čuvati Hajduk od kriminala i zato pozivam sve da pristupe projektu otkupa dionica."

Sve okupljene pozdravili su i Hajdukov dopredsjednik Lukša Jakobušić i predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, kao i Zoran Mamić, predstavnik tvrtke Tommy koja je prije tri godine prodala 24.53 dionica Hajduka navijačima Hajduka okupljenima u udrugu Naš Hajduk.

Imena i brojevi članova na aluminijskim pločicama

"Zadovoljstvo mi je da je sve ovo krenulo od našeg dogovora s udrugom, pozivam sve navijače koji još nisu da doniraju svoja sredstva. Mi moramo biti štit da Hajduk uvijek ostane naš i velik", poručio je Mamić.

Voditelj projekta otkupa dionica, Tomislav Mikulić, rekao je kako se završetak gradnje očekuje u listopadu.

"Slova će biti bijele boje što daje dodatnu simboliku, a i pridonosi monumentalnosti. Sa stražnje strane slova će biti postavljene aluminijske pločice na kojima će biti imena i brojevi članova. Prvi će se u park upisati oni koji su već donirali 7.500 kuna za otkup dionica."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider