Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Skupina je jako teška"

Kovačić puca od samopouzdanja i traži mjesto u prvih 11: "Puno mi znači što mi Zidane vjeruje"

Hrvatski nogometni reprezentativci pripremaju se za prvu utakmicu u 2018. godini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci nastavili su u Miamiju s pripremama za oglede s Peruom i Meksikom, a Mateo Kovačić stigao je u Sjedinjene Američke Države dobro raspoložen i pun samopouzdanja nakon dobrih partija u dresu Real Madrida.

"Lijepo je opet vidjeti suigrače, pogotovo zato što sam bio duže izvan stroja zbog ozljede. Mnogo mi znači što mi Zinedine Zidane vjeruje te sam spreman za sve izazove, sve je bolje čim više igram. Real Madrid je velik klub, okružen sam sjajnim igračima i teško je doći do minutaže, no voljan sam boriti se za svoje mjesto unatoč oštroj konkurenciji", rekao je.

Oštru konkurenciju Kovačić ima i u veznom redu Hrvatske.

"Imamo odličnu momčad u svim linijama. Dobro se pripremamo za dvije teške utakmice koje nas čekaju, dobro će nam doći uoči onoga što nas čeka na turniru u Rusiji. Normalno je pripremati se protiv teških suparnika, to nas ionako očekuje na Svjetskom prvenstvu", smatra.

Vatreni će na završnom turniru snage odmjeriti s Nigerijom, Argentinom i Islandom.

"Skupina nam je jako teška, svi se slažu da je to jedna od najjačih na Svjetskom prvenstvu, ali mi smo kvalitetni, kao i naši suparnici te će to biti sjajne utakmice", uvjeren je Kovačić.

Kovačić se, skupa s Markom Pjacom, osvrnuo na novopredstavljeni dres hrvatske nogometne reprezentacije.

"Dres je jako lijep, udoban i jako rastezljiv. Mislim da ćemo se u ovom dresu jako zabaviti", rekao je Kovačić, a Pjaca se nadovezao:

"Hrvatski dresovi su uvijek jedni od najljepših, i na europskim i na svjetskim prvenstvima. Nadam se da ćemo ovaj put imati sreće."


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider