Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Neka nas Hajduk osveti"

Igrači Sloge bijesni na suca: "Ovo je sramota, umjesto faula za nas, dosudio je penal za Dinamo!"

Četvrtoligaš iz Mravinaca pružio je odličan otpor Zagrepčanima koji su do prolaska u iduću fazu stigli iz sumnjivog jedanaesterca.

Sve do 80. minute je Sloga, četvrtoligaš iz Mravinaca, držao 0:0 i bio nadomak produžetaka protiv Dinama u utakmici šesnaestine finala Kupa.

A onda je sudac Dario Kulušić, inače nećak dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Ante Kulušića, dosudio sporni jedanaesterac za Zagrepčane kojeg je u pogodak pretvorio Mario Budimir.

Uslijedili su žestoki prosvjedi i igrača i navijača Sloge koji su u jednom trenutku i srušili ogradu koja je ih je dijelila od ulaska u teren.

"Katastrofa! Ni p od penala nije bilo! Umjesto da sudi prekršaj za nas, on je poklonio jedanaesterac Dinamu. Nad našim igračem Mijo Juričićem napravljen je faul, ali sudac nije dosudio to nego penal! Sramota je da ekipa koja je prvak države i koja igra Europsku ligu protiv nas treba takav poguranac da bi prošla dalje", rekao nam je nakon utakmice lijevi bek Sloge Branimir Borozan.

Igrači Sloge su se hrabro držali, a prije tog spornog penala propustili su i nekoliko sjajnih prilika da dođu u vodstvo.

"Respekt je bio maksimalan, ali nismo se niti malo povukli, niti smo bili impresionirani ni opterećeni s njima. Ulazili smo u duele jako, da smo išli mekano to bi bilo pogrešno. Nismo se smjeli puno natrčavati s njima, oni jesu fizički spremniji od nas, ali mi nismo ni u jednom trenutku pali. Imali smo tri stopostotne šanse i nijednom nismo dobro reagirali. Što se suca tiče, nemam što reći nego da je bio sramotan. Cjepkao je igru gdje god je mogao da njima pomogne", poručio je bijesni Borozan.

Njegovo ogorčenje dijelio je i kapetan Sloge Mario Marović.

"Ako njima treba penal protiv četvrtoligaša u kojem igraju radnici i studenti, onda je to smiješno. Nisu oni nas podcijenili, znali su da će biti teško. Ništa, nadam se da će nas Hajduk osvetiti ovog vikenda", izjavio je Marović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider