Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka, skandiranje...

Hajduk slavio i približio se Dinamu, Torcida optužila HNS za smrt Hrvoja Ćustića!

Druga utakmica subotnjeg programa 28. kola HNL-a završila je identičnim rezultatom kao i prva.

U 28. kolu HNL-a Hajduk je na Poljudu s 1:0 pobijedio Lokomotivu i približio se vodećem Dinamu na pet bodova zaostatka (Modri u nedjelju gostuju u Puli kod Istre 1961). Splićani su ujedno i sačuvali drugu poziciju bez obzira na rezultat kojeg Rijeka ostvari u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Pogodak odluke zabio je Mijo Caktaš u 30. minuti. Josip Juranović je lijepo ubacio s desne strane, a Caktaš utrčao iz drugog plana i s osam metara glavom zakucao loptu u mrežu.

Bio je Hajduk cijelim tijekom utakmice bolji, imao je i više prilika i više udaraca na gol nego Lokomotiva, ali nije uspio to sasvim kapitalizirati pa su njegovi navijači u posljednjim minutama strahovali od kakvog zalutalog "metka" u mreži Karla Letice.

Što se tribina tiče, ovom dvoboju nazočilo je 8.656 gledatelja, a Torcida se osvrnula na 10. obljetnicu smrti Hrvoja Ćustića, nesretnog Zadranina koji je preminuo od posljedica udarca glavom u zid koji je bio odmah uz travnjak stadiona u Stanovima. Za njegovu smrt nikad nitko nije odgovarao.

Torcida je u uvodnoj fazi utakmice, nakon 13 minuta igre, na Sjeveru podigla poruku: "Od odgovornosti bježite, žalbama se tješite, za smrt Hrvoja krivi ste!" Paralelno s tim krenulo je skandiranje 'Hrvoje Ćustić' te 'HNS pederi, nogomet ste sje....' i 'Šukeru, Turčine, napuši se k......'.

Dodajmo kako će u nedjelju na teren prvo Slaven Belupo i Rijeka (17:00), a potom Istra 1961 i Dinamo (19:00).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider