Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suigrači ih razdvajali

Drama u svlačionici Intera: Brozović htio glavom udariti Lukakua?!

Inter je doživio prvi neuspjeh u novoj sezoni i odmah se zakuhalo među igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter je na razočaravajući način otvorio novu sezonu Lige prvaka, na Giuseppe Meazzi remizirali su protiv Slavije Prag. Bilo je 1:1, a Nerazzurri su se jedva spasili poraza izjednačivši rezultat u posljednjim trenucima.

Poslije jako dobrog ulaska u talijansko prvenstvo i tri pobjede u prva tri kola, Inter je očekivao da će u pobjedničkom stilu nastaviti i na kontinentalnoj sceni, ali Česi su ih iznenadili i odnijeli bod, a mogli su i sva tri.

Nije to dobro sjelo nikome u Interu, a neki su igrači još dok je utakmica trajala izrazili svoje nezadovoljstvo.

Zvezdaši gledaju Dinamovu pobjedu (Foto: Screenshot/Facebook) Delije u Münchenu "uživale" u pobjedi Dinama: Nijemci im pustili rapsodiju s Maksimira divider

Gazzetta dello Sport piše kako je Romelu Lukaku na poluvremenu pozvao svoje suigrače da igraju ofenzivnije i da slijede taktički plan trenera Antonija Contea.

Suigrači spriječili sukob

Taj njegov nastup nije se svidio hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću, koji je Lukakuove riječi doživio osobno misleći da proziva baš njega. Talijani prenose kako je uslijedio verbalni okršaj između njih dvojice te da je potom Brozović htio glavom udariti Lukakua.

Razdvojili su ih suigrači, obojica su se vratila na travnjak, gdje je Lukaku ostao do kraja utakmice, a Brozović je zamijenjen u 71. minuti.

I to se pokazalo kao odličan Conteov potez jer upravo je Nicolo Barella, koji je ušao umjesto Brozovića, u drugoj minuti sudačke nadoknade postigao izjednačujući pogodak i spriječio poraz Intera.

gol expired Zapanjujući podatak: Znate li koliko je koštala Dinamova momčad koja je uništila Atalantu? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider