Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mala razlika, ali...

Brekalo opet asistent: Wolfsburg važnom pobjedom nadomak mjesta u Ligi prvaka

Vukovi za četvrtom pozicijom, koju drži RB Leipzig, zaostaju šest bodova, ali do kraja se ima još 12 kola za odigrati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 22. kolu Bundeslige Wolfsburg je u subotu dobio Mainz sa 3:0, a hrvatski veznjak Josip Brekalo ponovno je, kao i u prošlom kolu, bio asistent.

Brekalo je proigrao Maximiliana Arnolda za vodeći gol Vukova u 4. minuti. Preostala dva pogotka postigli su Weghorst (70-pen) i Robin Knoche (76), a Brekalo je igrao do 78. minute.

Hoffenheim je na domaćem terenu svladao Hannover sa 3:0 golovima Joelintona (4), Ishaka Belfodila (14) i Kerema Demirbayja (80). Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 79. minute za Hoffenheim, nije se upisao u strijelce, ali je pružio vrlo dobru partiju. Odlično je proigravao svoje suigrače, a tri puta je ozbiljno zaprijetio. Njegove udarce u 12. i 74. minuti obranio je vratar gostiju, dok je u 67. minuti pokušao glavom, ali je bio neprecizan.

Stuttgart je kod kuće izgubio od RB Leipziga sa 1:3, a hrvatski branič Borna Sosa dobio je skromnu minutažu u dresu domaćina, ušao je u igru tek u 86. minuti. Za Leipzig dvostruki strijelac bio je Poulsen (6, 74), a jedan pogodak dodao je Sabitzer (68).

Dan ranije Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, pobijedio je Augsburg sa 3:2, iako je dva puta gubio. Tako je Bayern smanjio zaostatak za vodećom Borussijom iz Dortmunda na dva boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider