Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni ostanka ni titule

Bez pobjednika u Vinkovcima: Nezadovoljni i Cibalia i Rijeka

Odigrana je prva utakmica 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Cibalia i Rijeka su odigrali 0:0 u prvoj utakmici 35. kola HNL-a što je ishod koji ne zadovoljava ni jedne ni druge.

Vinkovčani su se, doduše, bodovno poravnali s Istrom 1961, ali Puljani imaju utakmicu manje (u ponedjeljak gostuju kod Slaven Belupa u Koprivnici). Budući da Cibalia nije uspjela pobijediti Rijeku, i s obzirom na činjenicu da je u međusobnom omjeru lošija od Istre, situacija je takva da su u preostale dvije utakmice Puljanima potrebna tri boda kako bi izbjeglli zadnje mjesto i ispadanje.

Ako Istra u tome i ne uspije u ponedjeljak u Koprivnici, u posljednjem kolu u subotu ima meč loptu na domaćem terenu protiv Rudeša koji je već osigurao ostanak.

Što se samih zbivanja na terenu tiče, dobrim dijelom je to bila potpuno otvorena utakmica, s va-banque pristupom s obje strane koji ipak nije urodio pogotkom ni na jednoj strani. U 88. minuti je isključen Cibalijin Josip Tomašević, ali i s igračem manje su domaćini mogli do pobjede, ali je u posljednjim sekundama Simon Sluga obranio pokušaj Frane Vitaića.

Rijeka, sada je to sasvim jasno, neće obraniti lanjski naslov prvaka, a u posljednjem kolu će u izravnom srazu s Hajdukom na Rujevici odlučivati o tome tko će završiti drugi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider