Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pustite njegovu pjesmu

Benitez: Gerrard je dobra osoba

Kapetan vodeće momčadi engleskog nogometnog prvenstva Liverpoola i engleski reprezentativac Steven Gerrard dans je prvi put ponovno trenirao s momčadi nakon incidenta koji se dogodio u ponedjeljak u Southportu kada je sudjelovao u tučnjavi zbog čega je protiv njega podignuta kaznena prijava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Rafael Benitez je, baš kao i lub dan ranije, javno izrazio potporu svom igraču rekavši pritom da je Gerrard 'dobra osoba'.

'Steven mi je objasnio što se dogodilo i ja sam mu rekao kako ima moju punu potporu, kao i svih ostalih i klubu. Sada se ponovno želi potpuno usredotočiti samo na svoju igru', kazao je Benitez. 

>> Liverpool stao uz Gerrarda

>> Gerrardu prijeti 5 godina zatvora

Podsjetimo, Gerrard i još petorica muškaraca privedeni su u ponedjeljak ujutro oko 2.30 sati. Za kazneno djelo tučnjave i fizičkog napada sa tjelesnim ozljedama zapriječena je maksimalna kazna od pet godina zatvora.

Uz Gerrarda, optužena su još dva muškarca, a sva trojica su puštena na slobodu nakon što su platili jamčevinu. Na sudu se moraju pojaviti 23. siječnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd