Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajan dvoboj

Vijest dana: Real Madrid je nekog uspio pobijediti, u utakmici sa čak osam golova

Modrić je u igru ušao u 73. minuti, a pet minuta kasnije dobio je žuti karton.

Nogometaši Real Madrida osvojili su treće mjesto na šestom izdanju Audi Cupa u Munchenu nakon što su pobijedili Fenerbahče s 5:3.

Bila je to sjajna utakmica s osam golova i nizom prilika na obje strane.

Fenerbahče je poveo već u 6. minuti golom Garryja Rodriguesa, a samo dvije minute kasnije Vedat Muriqi je imao sjajnu priliku za 2:0, no Keylor Navas je vrhunski reagirao.

Real je brzo okrenu rezultat golovima Karima Benzeme (12, 27), a do kraja prvog dijela Turci su uspjeli izjednačiti preko Nabila Dirara kojem je pomogao Alvaro Odriozola od kojeg se lopta odbila i prevarila Navasa.

Sjajnu predstavu Benzema je nastavio i u nastavku susreta, u 53. minuti je zabio na 3:2. Fener se još jednom vratio, a pogodak za 3:3 zabio je Ozan Tufan fantastičnim udarcem s više od 25 metara.

Golijadu je nastavio Nacho u 62. minuti, a konačnih 5:3 postavio je Mariano u 79. minuti.

Ususret omiljenoj utrci mnogih Hrvata: Je li ovo najbolje pretjecanje u povijesti? Nelson Piquet i Ayrton Senna (Foto: AFP)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti, a pet minuta kasnije dobio je žuti karton. U samoj završnici sjajnom loptom gurnuo je Mariana u fantastičnu priliku, ali je turski vratar Altay Bayindir obranio udarac Realova napadača.

Zanimljivo, bila je to tek prva Realova pobjeda u pet pripremnih susreta uoči početka sezone.

Momčad Zinedinea Zidanea je upisala tri poraza (Atletico Madrid 3:7, Bayern 1:3, Tottenham 0:1), te jedan remi (Arsenal 2:2).


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider