Košarka
SPORTOVI
Košarka
Neki su i pružali otpor

Pojavio se VIDEO crnogorskih huligana iz centra Zagreba, policija objavila detalje

Na košarkašku utakmicu stigli su 10-ak sati prije njezina početka te su se prošetali centrom Zagreba provocirajući i radeći nerede.

Nakon razbijanja kontejnera i boca te uzvikivanja "Ubij ustaše" i "Ovo je Srbija" zagrebačka policija privela je 57 navijača košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice.

Oni su u nedjeljno jutro, 10-ak sati uoči utakmice Cedevita - Budućnost, prošetali se centrom Zagreba, a nakon što su počeli raditi nered i provocirati, vrlo brzo privela ih je policija.

Njih 12 je uz optužni prijedlog odvedeno na Prekršajni sud, dok ih je za 45 izdan prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Policija je objavila u ponedjeljak da su navijači tijekom policijskog postupanja odbacili predmete pogodne za napad te da su policajci nad njima zbog svladavanja uporabili raspršivač s nadražujućom tvari, tjelesnu snagu i palicu.

Na Prekršajni je sud uz optužni prijedlog odvedeno 12 navijača koji su pružali otpor, dok je ostalima izdan prekršajni nalog, među kojima je i pet naloga za prekršaj Zakona o strancima.

U nedjelju, na Uskrs, igra se majstorica između Budućnosti i Cedevite u Podgorici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider