Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pod budnim okom policije

Vatreni odradili posljednji trening: Stari protiv mladih, Rebić prvi zabio

Hrvatska je odradila posljednji trening uoči kvalifikacijske utakmice s Mađarskom na Poljudu...

Pod budnim okom brojnih policijskih snaga, hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening na Poljudu uoči sutrašnjeg okršaja s Mađarskom u kvalifikacijama za Euro 2020.

Na poljudski travnjak istrčala je kompletna Dalićeva momčad. Dok se glavnina momčadi zagrijavala igrajući ''ševu'', Milan Badelj optrčao je u pratnji liječnika nekoliko krugova oko travnjaka. Nije se činilo da ima posebnih problema, ali vjerojatno neće biti u kadru.

Poljud uoči utakmice Hrvatska - Mađarska (GOL.hr) Poljud osvanuo u neobičnom izdanju: Vatrene će dočekati spektakularna koreografija divider

Kako se moglo i očekivati, izbornik je podijelio markere na taj način da se ne može dokučiti koja će biti udarna postava. Na dva gola zaigrali su stari protiv mladih. Dakle, iz toga se ništa nije moglo zaključiti. Ante Rebić postigao je prvi gol, no ni to, jasno, ne mora značiti ništa.

Na istočnoj tribini Poljuda pripremljena je posebna koreografija za sutrašnju utakmicu. Navijače će dočekati veliki hrvatski grb preko cijele tribine.

Izbornik Dalić i kapetan Luka Modrić na presici su naglasili da očekuje sjajnu atmosferu i snažnu podršku navijača. Zaželjeli su da ih publika nosi do pobjede, ali isto tako i da bude strpljiva ako ne krene sve prema željama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider