Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zbilja je pretjerao

Nismo na ovo zaboravili: Prgavi Busquets potrgao dres Perišiću pa odgurnuo Modrića!

Na samom kraju utakmice, prije pobjedničkog pogotka Tina Jedvaja, dogodio se manji incident na relaciji Perišić - Busquets - Modrić.

U odličnoj utakmici s čak pet pogodaka Hrvatska je pobijedila Španjolsku 3:2 i ostala u igri za osvajanje prvog mjesta u grupi 4 Lige nacija. Bila je to utakmica s pregršt sjajnih poteza, prilika, pogodaka i svega što pravi nogometni navijač može poželjeti.

U veličanstvenoj večeri dogodila se i jedna ružna stvar na samom kraju utakmice, točnije u 87. minuti. Nakon jednog starta na Andreju Kramariću koji nije okarakteriziran kao jedanaesterac došlo je do naguravanja između Sergia Busquetsa, Ivana Perišića i Luke Modrića. U obje je situacije španjolski veznjak bio prgaviji, no prošao je, baš kao i Perišić, tek sa žutim kartonom.

Busquets je zaradio opomenu jer je potrgao dres hrvatskom krilnom igraču, a potom i rukama odgurnuo našeg kapetana Modrića. Njegovi su ga igrači smirivali, a sudac je tek nakon drugo spomenute situacije dodijelio karton prgavom Španjolcu.

Kao i na Europskom prvenstvu prije dvije godine kada smo sa Španjolskom igrali u skupini, Perišić se ponovno zakačio s nekim od suparničkih igrača. Tada je to bio Alvaro Morata, koji se unio u lice našem krilnom napadaču, nakon čega ga je Ivan primio za vrat.

Za tri dana Hrvatska igra odlučujuću utakmicu u Ligi nacija za osvajanje skupine i odlazak na Final Four. Vatreni u nedjelju gostuju na Wembleyju kod Engleske, a prijenos utakmice možete gledati od 15 sati na Novoj TV i GOL.hr-u.

Hoće li nakon Španjolske Hrvatska pobijediti i Englesku (nedjelja, 15:00)?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider