Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Prekrasan trenutak'

Fešta u zapadnom dijelu Zagreba: 'Ostvarili smo san da dođe Hajduk'

Kup u svom najljepšem obliku. Upravo tome u utorak poslijepodne je svjedočila Kustošija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački niželigaš ugostio je Hajduk, utakmica s velikanom za povijest i vječno sjećanje svih u klubu. Jako policijsko osiguranje nije imalo mnogo posla. Sjajna atmosfera, zagrijavanje u kojem su sudjelovali i naši sportski velikani.

>> Hajduk petardom kroz Kustošiju: Bijele bodrio i Goran Ivanišević

"Emanuel tu trenira, moj sin, već godinu i pol dana, i ovo mi je super što je Kustošija izvukla Hajduk. Mi, veliki hajdukovci. Nadam se da će biti ovo fešta nogometa, za Kustošiju je ovo velika stvar", kaže Goran Ivanišević, a slično rezonira i Dario Šimić:

"Puno su toga napravili u protekle dvije godine, klub je napredovao, treniraju skoro profesionalno."

Na travnjaku nikakvih dvojbi nije bilo. Tudorova momčad domaćinu nije pružila ni najmanju nadu. Tribine su se hrabrile i zazivale senzaciju poput nezaboravnog Dugog Sela '98, ali Hajduk je kroz Kustošiju promarširao s pet lakih komada, što je zadovoljilo Igora Tudora:

"Zadovoljni smo, ušli smo ozbiljno u utakmicu, to mi je bilo najvažnije, s obzirom da smo bili veliki favorit. Ja sam zadovoljan, jedna dobra priprema za nastavak naše sezone u subotu za Split."

Tudor kolega na klupi Kustošije Velimir Babić nije imao nikakvog imperativa: "Ostvarili smo san da dođe Hajduk i zapravo je to bio jedan prekrasni trenutak."

Trenutak koji je domaćine na kraju nagradio i pogotkom Željka Ljuboje u 89. minuti: "Super osjećaj, dečki su bili stavrno odlični i eto zabili smo taj gol", kaže Kustošijin junak Ljuboja.

Mislav Anđelković je nakon dugo vremena zaigrao od prve minute: "Ja znam da je to događaj svim ljudima ovdje, tako da bilo nam je drago upriličiti ovaj događaj ovdje i napraviti jedan praznik danas nogometa."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX