Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrio za Playboy

Ronaldinho: Seks mi je znao podizati raspoloženje uoči utakmice

Bivši najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho (33) otkrio je u razgovoru za Playboy da ne apstinira od seksa uoči utakmica...

''Sve dok ne pretjerujete i previše se ne iscrpite za vrijeme seksa je u redu. Ja osobno nikada nisam osjetio negativne posljedice nakon seksa prije utakmice. Baš suprotno. Ponekad bi mi seks podigao raspoloženje uoči susreta'', rekao je najbolji nogometaš svijeta 2004. i 2005. godine.

Iduće se godine u Brazilu održava Svjetsko prvenstvo, a Ronaldinho se i dalje nada da će se naći na popisu izbornika Luiza Felipea Scolarija. Ukoliko se to ne dogodi, Ronaldinho želi gledati utakmice u samoći.

''Moji se prijatelji ne razumiju u nogomet i pričaju samo gluposti. Ne želim da mi pokvare ugođaj gledanja'', zaključio je. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX