Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vatreni nisu sami

VIDEO: Proveli smo dan s hrvatskim navijačima u Londonu, pogledajte okupljanje i navijanje kraj Wembleyja

Hrvatski navijači stigli su na utakmicu u malom broju, ali Vatreni imaju potporu na Euru.

Uoči današnje utakmice između Engleske i Hrvatske reporter gol.hr-a Ivica Medo odradio je dio zagrijavanja s hrvatskim navijačima koji su se nekako dokopali Wembleyja.

Navijača nema kao inače, ali su bili jasno vidljivi zbog prepoznatljivih hrvatskih dresova. Nažalost, većina je ipak ostala bez mogućnosti dolaska.

Razlog je, naravno, odluka britanske vlade koja Hrvatsku nije maknula s liste zemalja iz koje putnici moraju proći desetodnevnu ili petodnevnu karantenu. Zbog toga je malo onih koji su stigli u London, ali zato su to oni koji žive u Velikoj Britaniji.

Mnogima su kupljene ulaznice i plaćeni avionski letovi propali, nadamo se kako će takvi barem imati uspomenu na neku lijepu priču s Eura ukoliko Vatreni naprave pravi rezultat.

Naš reporter je naletio na ekipu iz Australije koja je povela navijanje. Stigli su tjedan dana ranije i prošli karantenu. Tri sata uoči utakmice oko 60-ak navijača se skupilo na istoj poziciji u blizini stadiona, a njihovo zagrijavanje mogli ste gledati uživo na našoj Facebook stranici.

Reporter gol.hr-a Ivica Medo uspio je uhvatiti naše navijače na putu za stadion. Ima onih koji su odradili karantenu kao jedan par iz Splita s kojim smo razgovarali.

''Odradili smo pet dana karantenu i onda izašli nakon prođenih testova. Malo je sve to naporno bilo, svi ti testovi. Ali došli smo bodriti naše pa ništa nije problem. Mislili smo da će biti sve to lakše, da neće biti toliko kontrola, ali dobro je.''


 

Bila je tu i skupina čiji su članovi iz raznih krajeva, ali su na privremenom boravku u Velikoj Britaniji.

''Zagreb, Varaždin, Donji Miholjac, Makarska...'', nabrajali su navijači.

Navijanje u Londonu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider