Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zlatni duo za povijest

Morali su mijenjati nastup jer je ''preseksi'', svi žele da postanu par: Pogledajte spornu pozu

Tessa Virtue i Scott Moir ušli su u povijest izjednačivši rekord po broju klizačkih medalja.

Galerija Tessa Virtue i Scott Moir (Foto: AFP) Tessa Virtue i Scott Moir (Foto: AFP) Tessa Virtue i Scott Moir (Foto: AFP) +5 Tessa Virtue i Scott Moir (Foto: AFP)

Njih dvoje nosili su kanadsku zastavu na otvaranju Zimskih olimpijskih igara, a svojoj su zemlji donijeli i prvo zlato u Pjongčangu. Tessa Virtue i Scott Moir kanadski su klizački par koji je pokorio konkurenciju kratkom i slobodnom programu, kao i u ekipnom nastupu.

Izjednačili su se s četiri medalje medalja s ruskim klizačem Jevgenijem Plušenkom te Gillis Grafstrom.

''Mi smo Kanađani, rođeni smo na ledu'', rekao je Moir nakon osvajanja zlata u ekipnom nastupu, a za nekoliko dana moći će osvojiti još jedno, rekordno odličje za olimpijsko klizanje.

O zlatnom kanadskom paru pričalo se dosta i prije samo nastupa u Pjongčangu. Njihova točka ''Mouling Rouge'' bila je toliko vruća da se topio led, pisali su kanadski mediji. Zbog toga su jedno dizanje kanadske klizačice morali izbaciti iz programa za nastup na ZOI-ju.

Radi se o pozi u kojem je glava Moira među nogama njegove partnerice (oko 2:25 na snimci nastupa s kanadskog prvenstva).

Nakon što su osvojili svoju osmu titulu prvaka Kanade, Tessa Virtue objasnila je njihov nastup.

''Na granici'', tako bih sumirala veći dio našeg nastupa. Željeli smo poslati drukčiju poruku, na granici seksualnosti, s nekim daškom modernog… Očito smo uspjeli.''

''Znali smo kako na Olimpijskim igrama moramo nešto izmijeniti'', dodala je Kanađanka.

No i nastup za zlato u Pjongčangu bio je nabijen seksualnošću. Bez spomenutog detalja očito je bio prihvatljiviji konzervativnijim ljubiteljima klizanja.

Nakon takvih nastupa mnogi su fanovi još jednom komentirali kako bi njih dvoje trebali postati par i u privatnom životu. Povezivali su ih i ranije, ali nikad nije potvrđena njihova veza. Znaju se odmalena, a par su na ledu nevjerojatnih 20 godina. Je li se tu rodila neka kemija, prosudite sami…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider