Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

I Roberto Carlos bi u Chelsea

Brazilski trener Luiz Felipe Scolari u Chelsea dovlači igrače koje je trenirao u prošlosti, a britanski mediji su se raspisali kako bi na Stamford Brigde mogao stići i veteran Roberto Carlos.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši lijevi branič Real Madrida koji trenutno igra za istanbulski Fenerbahče i ranije je bio povezivan s mogućim dolaskom u redove „Bluesa“. No sada kada je na čelu klupe Plavih njegov bivši trener iz brazilske reprezentacije, to bi se konačno moglo i ostvariti. 

Scolari zbog psihičke ravnoteže bira igrače koji su osvajali naslove europskog prvaka, pa su tako u klub na njegovo inzistiranje stigli Deco i Bosingwa. Roberto Carlos još uvijek čeka službeni kontakt iz redova Abramovićeve momčadi, no njegov će odgovor po riječima Brazilca biti pozitivan. 

„Član sam Fenera, no ja sam čovjek koji voli izazove, a to bi odlazak u Chelsea i bio“, izjavio je za Daily Star Carlos. 

„Razumijem da Felipe traži ljude u koje ima povjerenja i koje poznaje. No, oko toga još nisam s njim razgovarao otkad je došao u London.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider