Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pomaže mu na terenu i s Victorijom

VIDEO: Beckham u Kini reklamira potenciju

Beckham se u reklami pojavljuje 30-ak sekundi i priča o sebi i svom odnosu s Victorijom, a u spotu su i Keane Reeves i Sean Connery

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 
 
Ne bi to bilo ništa čudno jer se Becks pojavljivao u reklamama za koješta, no ovaj put kaže kako pojma nije imao da pomaže prodaji lijeka protiv impotencije pa baš i nije bio sretan kada je za to doznao.
 
Španjolski portal La Voz de Galicia izvještava kako reklama sadrži intervjue sa slavnim osobama, ali da su izrezali i izmontirali dijelove koji su im odgovarali u svrhu promocije lijeka Selikon koji je pandan Viagri.
 
Tajno oružje s Victorijom
 
'Želite li znati kako održavam čvrstinu na terenu? Lijek Selikon mi je od velike pomoći, a i moje tajno oružje s Victorijom', govori Becks u reklami.
 
Iza njega dolazi Keanu Reeves i izjavljuje kako su mu tablete, koje imaju i medicinsku svrhu, pomogle da se osjeća 'savršenim' i 'kako su ugodno iznenadile i njega i njegovu djevojku'. Potom se pojavljuje i Sean Connery i govori slijedeće: 'Prešao sam 70-u i nakon uzimanja ovih tableta Barbara mi je rakla da sam kao James Bond prije 25 godina. Preporučio sam ih i prijateljima'.
 
Glasnogovornik tvrtke koja proizvodi te tablete je kazao da su dobili 'zeleno svjetlo' od lokalnih vlasti i da je reklama odlično prihvaćena. S druge strane, reklama bi čak mogla biti i legalna jer je u Kini dozvoljeno da se zvijezde koriste u reklamama u kojima se promovira zdravlje.

Video je navodno jako naljutio Beckhama, ali još se nije javno izjasnio o toj temi jer sada vjerojatno ima veće brige. Prema pisanju Daily Californian Los Angeles Timesa Milan je napokon pronašao način kako ga zadržati i očekuje se da će se sve oko trajnog transfera riješiti u roku od nekoliko dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider