Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Video: Vatreni dočekani uz pjesmu 'Hajde da ludujemo'

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Bad Tatzmannsdorf u kojem će boraviti za vrijeme Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

Nakon leta iz Zagreba do Graza, pa kraće vožnje autobusom hrvatska vrsta se u gradiću u Gradišću pojavila nešto iza 14 sati. Nažalost, doček hrvatske vrste pokvarila je kiša.

Reprezentacija će biti smještena u hotelu Avita, a menadžer hotela Peter Prisching poklonio je izborniku Slavenu Biliću skulpturu načinjenu od kamene kopačke i gitare izrađene od žice.

Hrvatske nogometaše danas još očekuje trening, te službeno predstavljanje na središnjem trgu u Bad Tatzmannsdorfu.

U sportskom dijelu Dnevnika Nove TV pogledajte uživo javljanje s proslave sa središnjeg trga koju organiziraju domaćini te saznajte sve najnovije informacije iz stožera Vatrenih.

Bilić: Spremni smo 100 posto fizički i mentalno

'Spremni smo 100 posto fizički i mentalno za prvu utakmicu protiv Austrijanaca i vjerujem da ćemo pobijediti domaćina EURA. Formula za pobjedu je jasna - trojica mojih igrača moraju odigrati vrhunski, iznadprosječno, sedmorica moraju odigrati vrlo dobro, a samo jednom igraču dopuštam slab dan. Austrijanci nemaju toliko klasnih igrača kao mi i ne mogu nas iznenaditi, čak ni motivacijom budući da su domaćini', kazao je prilikom dolaska izbornik Slaven Bilić, koji je potvrdio da je napadač Ivan Klasnić u potpunosti zdrav i spreman.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider