Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Neutješni Ćiro: Sada sam demoralizirani stari čovjek

Iako ne zna hoće li ostati za kormilom BiH Ćiro je burno reagirao na pitanje ostaje li izbornik.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neuspjeh protiv Portugala teško je pao treneru svih trenera. Prvo pitanje novinara upućeno Ćiri bilo je ostaje li i dalje izbornik BiH.

'Suviše je rano za takve odluke. Istina je da moram dobro promisliti o svemu. Ne ovaj tren, u kojem dominira iznimno razočaranje i tuga', kazao je Ćiro za Sportske novosti.

Shrvani Ćiro još 'vruć' od poraza izjavio je kako nema trenutno nema želja i motiva voditi BiH još jedan kvalifikacijski ciklus.

'Sada nemam. Sada sam demoralizirani stari čovjek, koji je apsolutno potučen. Ja znam da sam radio pošteno i predano, da sam nogometašima omogućio napredak. Ali, ja nisam uspio, to je činjenica koja se ne može zanemariti.'

>> Ćiro: Tužan sam, ispali smo zato što su nam falili igrači

>> VIDEO: Ćirini Zmajevi potučeni na Bilinom Polju!

Igrači žele da ostane, žele to i mediji i navijači?

'Moram preslušati samoga sebe. Točno je da ljubav, simpatije i interes mogu utjecati na moj stav. Na ove sam mladiće uistinu vezan, i oni su na mene. Svjestan sam da je neupitan prostor za progres, no... Pokušajte me razumjeti, i ne tjerajte me u penziju!'

Netko od novinara je dobacio 'Pa sami kažete da je ovo bio vaš labuđi pjev!', a Blažević kontrirao:

'Da, no znaš li kako jako i dugo labud riče!?'

Shrvani su bili i igrači BiH, najviše sjajni vratar Hasagić.

'Teško je utješiti dečke, oni su shrvani. Kenan Hasagić je doživio živčani slom. Ali ovo je mlada momčad i ima potencijala za razvoj', kazao je Ćiro.

S druge strane portugalski izbornik odao je priznanje BiH na dobroj igri ali je istaknuo i snagu svoje momčadi.

Bosna je dobra momčad, ali Portugal je prejak za njih jer imamo eksplozivnu kombinaciju sampouzdanja, želje i odlučnosti. Također imamo i iskustva koje je potrebno na ovoj razini, a i uvijek je lakše kada ostvarite pobjedu u prvoj utakmici. Bosna će s druge strane steći poštovanje što je ovako daleko dogurala i time što se pokazala kao tvrd protivnik', rekao je Queiroz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider