Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nema odmora

Zlatni olimpijac Cernogoraz jučer je slavio zlato, danas već konobari

Zlatni hrvatski olimpijac jučer se vratio u svoj Novigrad Istarski i slavio najveći sportski uspjeh u karijeri, a danas se već morao vratiti na posao - konobario je u obiteljskom restoranu koji se zove Giovanni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Restoran je ime dobio po njegovu djedu, a hrvatski olimpijac voli raditi u njemu.

''To je moj posao, volim ga raditi i ne sramim se toga. Nadam se da će sada još bolje raditi, da će ljudi htjeti pojesti nešto kod zlatnog olimpijca'', rekao je uz smijeh Cernogoraz.

Koliko ga uistinu voli, dovoljno govori jedna od njegovih prvih izjava nakon osvojene medalje.

''Presretan sam zbog ovog zlata, malo ću ga proslaviti, ali moram se brzo vratiti kući. Sezona je u punom jeku, moram pomoći svojoj obitelji u restoranu.''

Podsjetimo, Cernogoraz se jučer vratio u Hrvatsku, a dočekalo ga je cvijeće, šampanjac i slavljenička torta. Ipak, najdraže mu je bilo kad je ugledao svoju obitelj, posebno sina Leonarda i kćer Evu.

''Nisam još pucao, ali volio bih to raditi kad porastem. Tata je obećao da će mi donijeti bicikl jer sam ovaj koji imam već prerastao'', kazao je 10-godišnji Leonardo.

Naravno, tata nije donio bicikl iz Londona, ali kupit će mu ga. Očekuju ga uostalom novčane nagrade od Vlade (100.000 kn) i sponzora.

''Na što ću potrošiti novac? Nisam razmišljao o tome, ali svakako najviše na obitelj'', najavio je Giovanni nakon emotivnog susreta s obitelji, uz mnogo suza radosnica. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider