Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Udario me nekoliko puta'

VIDEO: Kapetan Liverpoola u šakačkom obračunu u kafiću

Marcus McGee, biznismen koji je u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 29. prosinca prošle godine, radio kao DJ u jednome liverpulskom noćnom klubu, svjedočio je protiv Stevena Gerrarda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 

Kapetan Liverpoola i inače uzorni 29-godišnji nogometaš među osumnjičenima je za težak fizički napad na dotičnog McGeeja, kojeg je skupina od sedmorice muškaraca isprebijala nakon dosad nerazjašnjenog incidenta.

Jedan od njih bio je Gerrard, koji je pred sucem Liverpulskoga kraljevskog suda izjavio da je nevin. Ostala šestorica okrivljenika priznali su zlodjelo.

Gerrard ga je tražio da mu prepusti mjesto za CD-uređajem jer je sam želio puštati glazbu. McGee ga je odbio.

Prema informacijama otkrivenima na suđenju, očito je, međutim, da je udario i Gerrard, i to više puta.

'Pogledao sam poslije lokalnu snimku na kamerama smještenim unutar kluba. Očito je da me Steven Gerrard udario nekoliko puta, možda triput. Ne mogu to sa sigurnošću utvrditi jer je bio mrak i nije jasno razvidno tko mu u toj gužvi sve udarao. Nije mi to bilo ni tada jasno na licu mjesta', rekao je biznismen koji se volio opuštati kao DJ; pitanje je hoće li nastaviti s hobijem nakon što je ostao bez jednoga od prednjih zubiju.

Tužiteljev je odvjetnik, nakon što je snimka 'makljaže' puštena u sudnici, izjavio da se jasno vidi kako je Gerrard udario njegova klijenta 'u stilu i brzinom profesionalnog boksača'.

McGee je konkretno progovorio i o uzrocima nesporazuma koji je doveo do fizičkog nasrtaja na njega: Gerrard ga je tražio da mu prepusti mjesto za CD-uređajem jer je sam želio puštati glazbu. McGee ga je odbio.

'Ja nisam nikoga udario i nisam se uopće ponašao nasilno. Što sam rekao Gerrardu? Ne sjećam se točno konverzacije, ali gledajući nakon svega moje gestikulacije sa snimke pokušao sam mu objasniti kako bi njemu bilo da netko dođe k njemu i oduzme mu nešto na način koji on ne smatra primjerenim', rekao je McGee.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider