Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
I on je to morao vidjeti

Srbi radili voštanu figuru Đokovića, a ispalo je – ovo!

I sam Novak Đoković je došao vidjeti svoju figuru koja baš i ne izgleda kao on.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpska verzija Muzeja voštanih figura ''Madame Tussauds'' nalazi se u Jagodini. Posljednji primjerak je onaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića koji je i sam došao uveličati završetak njegove voštane figure.

No, iako Nole nije prokomentirao sam izgled, većina je posjetitelja ostala šokirana. Da nema Đokovićeve opreme, rijetko bi tko pogodio o kome se radi.

Čelnici muzeja sigurni su kako će im nova figura donijeti puno posjetitelja, piše Blic koji donosi izjavu jednog od kustosa muzeja.

''Novak je rekao da je viša od njega, ali odavao je dojam nekoga tko je ugodno iznenađen. Nije imao puno vremena zadržati se pored figure.''

Đoković se, vjerujemo, i sam suzdržavao da prokomentira voštani kip koji mu baš i ne liči. No, ispao je veliki gospodin samim dolaskom na otvorenje.

Autor Svetomir Radović pravdao se da je radio samo na osnovi fotografija i snimki, dok se u svijetu takve stvari prave nakon otisaka tijela i lica. Možda je ipak trebao pričekati Novakov dolazak zbog otiska, a ne dovršetka figure...

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati