Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Na pobjedu sestara Federer 100-1!

'Sestre Federer bit će na tronu Wimbledona 11 godina'

Britanska kladionica Ladbrokes ponudila je ponudu na pobjedu u Wimbledonu bilo koje od kćeri blizankinja Rogera Federera samo jedan dan nakon njihova rođenja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvije blizanke, Charlene Rivu i Mylu Rose, rodila je Miroslava Vavrinec, supruga najboljega svjetskog tenisača Rogera Federera, u četvrtak u privatnoj klinici u Švicarskoj.

Tečajnici u kladionici Ladbrokes reagirali su promptno i postavili ponude na trijumfe dvije tek rođene djevojčice iz teniske obitelji. Osvoji li bilo koja od njih Wimbledon prije 25. rođendana, na jednu uloženu funtu možete zaraditi 100, uplatite li tu mogućnost.

Njihov je otac, podsjećamo, nedavno u Wimbledonu proslavio svoj šesti naslov pobjednika (2003., 2004., 2005., 2006., 2007. i 2009.), te ukupno rekordni, 15. Grand Slam naslov u pojedinačnoj konkurenciji.

>> Ide mi, u životu ide mi: Federer može što god poželi

Ukoliko Charlene Rivu ili Mylu Rose osvoje bilo koji Grand Slam u singlu, na jednu uloženu funtu zarada je 25 funti. Zajednička pobjeda sestara Federer u igri parova na bilo kojem Grand Slam turniru u Ladbrokesu je vrijedna omjera 50-1, a u Wimbledonu 200-1.

Amerikanac Andy Roddick, koji je ove godine izgubio svoj treći finale Wimbledona od Federera, ovoga puta 16-14 u petom setu, reagirao je u svom stilu. Putem Twittera je poslao poruku:

'Wimbledonske pobjednice u razdoblju od 2029. do 2040. godine bit će sestre Federer. Čestitke novopečenim roditeljima!'
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider