Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Je li to moguće?

S brojem 12 na dresu u 12. minuti zabio 12. gol - na 12.12.2012.!

Brojni numerolozi jučerašnji su dan proglasili posebnim i korisnim. Razlog je, dakako, datum: 12.12.2012.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kažu da je 12 vrlo jedinstven, zanimljiv i koristan broj, a cijela priča oko jučerašnjeg datum tim je impresivnija zbog – tri dvanaestice.

>> Danas je 12.12.2012. godine: Evo zbog čega je današnji datum poseban!

Ne vjerujete? Upitajte Sebastiana Giovinca. On je sinoć predvodio napad Juventusa u utakmici osmine finala Kupa protiv Cagliarija. Bio je to poseban dvoboj za Antonija Contea koji se nakon nekoliko mjeseci suspenzije konačno spustio iz lože na klupu Juventusovog stadiona. Međutim, sinoćnji susret ispao je još posebniji za Giovinca.

Omaleni ofenzivac zabio je jedini pogodak u minimalnom trijumfu aktualnog talijanska prvaka (1:0). Ne bi to bilo ništa čudno, ali pazite sljedeće – Giovincu, koji na dresu nosi broj 12, bio je to 12. gol u karijeri za Juventus, a poentirao je u 12. minuti drugog poluvremena. I sve to na 12.12.2012.!

Numerolozi su definitivno došli na svoje, a s priličnom sigurnošću bismo se okladili kako je Giovinco sinoć dobio svoj (novi) sretni broj...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider