Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
A prva je pogađajte

Đoković sretan kao malo dijete: Vratio se svojoj velikoj ljubavi!

Najbolji igrač današnjice baterije puni u rodnoj Srbiji i ne skriva da u tome poprilično uživa...

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kratki predah s teniskih terena koristi za vrlo kvalitetan odmor, na skijanju u rodnoj Srbiji, na Kopaoniku. Srpski igrač na Twitteru već se ranije pohvalio kako ide puniti baterije u hobiju koji mu je velika strast.

"Skijanje je poslije tenisa moja najveća ljubav i žao mi je što nisam probao natjecati se na nekoj profesionalnoj utrci."

A poseban gušt mu je zabavljati se na Kopaoniku na kojem je kako se pohvalio, odrastao i prvi puta zaigrao tenis.

Da doista uživa, potvrdile su nove fotografije koje je osvajač Australian Opena objavio na svom Twitter profilu, a na kojima s ponosom ističe kako ga ovo sve podsjeća na stara vremena kada se na istoj stazi utrkivao sa svojom braćom i prijateljima.

Napisao je i jednu zanimljivu anegdotu, a ta je da u društvu Vuka, Marka i Milice čak nije bio niti među tri najbolja već tek četvrti, a nije mu pomoglo ni što se žalio.

Jedna od fotografija pokazuje i svu veselu ekipu na okupu koju, kako je sam Đoković napisao, čine njegovi prijatelji iz djetinstva, braća Marko i Đorđe i njegova ljepša polovica, Jelena Ristić....

Podsjetimo, prije nekoliko dana, po dolasku na Kopaonik, Đokoviću je priređena lijepa dobrodošlica. Naime čak 80 skijaških instruktora svojim je tijelima na stazi ispisalo 'Nole N* 1'. A nove pohvale za velike uspjehe Novak će dobiti od predsjednika države Borisa Tadića, koji će mu na svečanoj ceremoniji u srijedu uručiti najviše državno odlikovanje.

"Novak je zaslužio ovu medalju za svoj doprinos u predstavljanju Srbije u svijetu", rekao je Tadić.

Đoković je trenutno najbolje rangirani tenisač svijeta sa tri od četiri Grand Slam turnira u svojem vlasništvu.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati