Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Spasili ga linča

Navijač Reala hrabro se potukao u Barceloni: Spasili ga domaći navijači

Iako su tenzije velike, na utakmicama u Španjolskoj nema većih incidenata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rivalstvo Reala i Barcelone posljednjih je godina možda jače nego ikada, ali te utakmice ne prate navijački sukobi i neredi. Takve slike stižu iz Španjolske skoro pa jedino nakon slavlja kada se u Madridu ili Barceloni masa sukobi s organima reda.

Tako je moguće na dan utakmice u Barceloni vidjeti mnoštvo navijača u Realovim dresovima kako čeka svoje ljubimce ispred hotela, u Madridu prije utakmice ispred stadiona možete kupiti zastavu Barcelone itd...

No, jedan se incident ipak dogodio na El Clasicu. Jedan je navijač Reala u dresu promatrao utakmicu, no to je bilo previše za neke domaće navijače, među kojima je 'realovac' sjedio. Jedan ga je napao, ali se gost hrabro branio. Da ne doživi linč, jedan ga je navijač Barcelone uz pomoć još nekolicine udaljio s tribine, no dojam je kako je većina bila manje-više nezainteresirana za obračun s jednim jedinim protivnikom.

Ipak, netko ga je uspio još jednom u prolazu kukavički udariti s leđa, no srećom je sve prošlo bez težih ozljeda po ludo hrabrog Realovog navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider