Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zlatan će poludjeti

Navijač PSG-a ismijava Ibru: 'Hoćeš okršaj u taekwondou ili šamar u javnosti?'

Super zanimljiva priča stiže iz Francuske. Jedan anonimni navijač PSG-a zakupio je domenu zlatan.fr i spreman ju je prepustiti Ibrahimoviću, ali pod uvjetom da ispuni jedan od izazova koje mu je spremio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Simpatizer PSG-a osigurao je domenu zlatan.fr odmah po dolasku Ibre u francusku prijestolnicu. U posljednje vrijeme, tvrdi, neprestano dobiva ponude za otkup adrese. Kako bi se izbjeglo nepotrebno suđenje i svakako uštedilo vrijeme i novac, ovaj šaljivac spreman je Ibrahimoviću i PSG-u prepustiti adresu. Ali, samo ako Ibra ispuni jedan od uvjeta. Vlasnik domene ponudio je 12 izazova, švedski golgeter 'samo' mora izabrati i ispuniti jedan od njih i zlatan.fr bit će u njegovom vlasništvu.

Evo popisa uvjeta:

1. Pokloni mi dres PSG-a s posvetom, odnosno mojim imenom na njemu i natpisom: 'Poslije Zlatana, ti si stvarno najbolji!'

2. Dođi živjeti sa mnom mjesec dana. Cijelog života ću moći govoriti: 'Ibra? Da, neko vrijeme je spavao na mom kauču.'

3. Pokloni mi tri doživotne sezonske ulaznice za Park Prinčeva, za moja dva prijatelja i mene. Naravno, mislim na ulaznice za svečanu ložu. Nemoj me pokušati prevariti s onima za najlošiju tribinu.

4. Pobijedi me u pucanju penala. Naravno, na Parku prinčeva. Tamo ti je domaći teren i nemaš opravdanja u slučaju moje pobjede.

5. Pobijedi me u taekwondou. Čujem da nisi loš u tome, a budući da se osobno nikad nisam bavio tim sportom, preporučujem ti da izabereš ovaj izazov.

6. Pokloni mi uvojak svoje kose. Samsonova snaga dolazila je iz njegove duge kose, a mislim da je isti slučaj i s tobom. Onda bih od toga mogao napraviti privjesak za ključeve koji bi mi do kraja života donosio snagu.

7.Pobijedi me u igrici FIFA 13. Slobodno biraj momčadi, ali vjeruj mi da nemaš nikakve šanse u ovom izazovu.

8. Zabij gol iz voleja preko glave s udaljenosti veće od 30 metara, i to na službenoj utakmici. Ne, šalim se... To nije realistično.

9. Dopusti mi da te ošamarim, bez da išta kažeš. Naravno, u javnosti.

10. Pokloni mojoj djevojci fotografiju na kojoj si gol do pasa, s posvetom. Iskreno, od svih izazova, moram priznati da mi ovaj nije omiljen. Već mi je dosta vidjeti sjaj u njenim očima svaki put kad skineš dres na kraju utakmice.

11. Sredi da Neymar potpiše za PSG u ljetnom prijelaznom roku.

12. Jednostavno me pitaj da ti besplatno prepustim ovu domenu. Ali licem u lice, i kao posveta Guillaumeu (misli na PSG-ovog napadača Hoaraua, nap.a.). Naravno, na francuskom. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider