Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svi luduju za njim

Najbolji od najboljih dobio čak i voštanu figuru

U Muzeju voštanih figura u srpskom gradu Jagodini najbolji svjetski tenisač Novak Đoković u petak je osobno predstavio svoju skulpturu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nekoliko tisuća građana dobitnik ovogodišnje nagrade Laureus za najboljeg svjetskog sportaša u protekloj godini srpski tenisač Novak Đoković u pratnji gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića i zamjenika srpskog premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivice Dačića prsisutvovao je i osobno otkrio vlastitu voštanu figuru u prirodnoj veličini.

"Kao sportaš želim uputiti poruku da je sport najčišća vizija života, najčišći oblik zanimanja. Uvjeravam sve da je sport najbolji način da čovjek nešto postigne i ostvari svoje snove ako u to istinski vjeruje", poručio je Đoković.

"Vjerujemo da je Đoković kao najveći srpski sportaš zaslužio svoje mjesto u ovom Muzeju, a uskoro će još nekim iznimno zaslužnim sportašima poput Vlade Divca i Saše Đorđevića također na ovaj način biti iskazana ista čast", izjavio je gradonačelnik Marković prilikom ceremonije. (M.I/TS)
 

Nastavi čitati

Nastavi čitati