Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Katastrofa izbjegnuta

Ministar sporta u bizarnoj nezgodi: O moj Bože! Groznog li trenutka?

Osebujni ministar kulture, sporta i medija, koji u Kabinetu Davida Camerona upravlja i privremenim resorom Olimpijskih igara, u petak je bizarnim gegom režirao novu neugodu organizatorima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pompozno se u petak ujutro na obali Temze Jeremy Hunt pokušao priključiti kakofoničnoj akciji zaglušujuće zvonjave koja je odjekivala Otokom: zvonila su tri pune minute, od 8:12 do 8:15, zvona crkava i katedrala, ali i alarmi na mobitelima, ručnim satovima, kao i zvona na biciklima, sve u čast dana otvaranja Olimpijskih igara.

Podignuo je Hunt svoje - čega u tom trenutku nije bio svjestan – neispravno zvonce i naglim se trzajem pokušao priključiti akciji. Na njegov užas, zvonoliki se dio, očito prilično težak, otkinuo od drške poletjevši zrakom, te mu umalo ozlijedio suradnicu.

"O moj Bože! Groznog li trenutka? Toliko o zdravlju i sigurnosti", izrazio se na simpatičan način ministar nastavivši potom u poetskom duhu prema televizijskoj kameri:

"Tu smo svi. Živi i zdravi. Katastrofa izbjegnuta. Eto, dobili ste za svoju televiziju puno više ekskluzive no što ste očekivali."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider