Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Posao snova

I Rodman kreće u pustolovinu sa striptizetama: Pa tko to ne bi htio?

Legendarni NBA defenzivac Dennis Rodman vraća se u košarkaške vode, i to kao trener ekipe Headquarters Gentlemen's Cluba, poznatoga njujorškoga noćnog striperskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Isti je odlučio formirati košarkašku ekipu. Zadatak je dobio 50-godišnji Rodman, nekadašnji zločesti dečko NBA lige, prošle godine inauguriran u Košarkašku kuću slavnih.

''Ne znam baš puno muškaraca kojima se ne bi svidjelo gledati dobre komade kako trče između koševa'', rekao je Rodman otkrivši pritom da je redoviti gost poznatoga noćnog kluba već punih 30 godina.

Uskoro će u ulozi menadžera Rodman započeti izbornički proces. Raspisao je audiciju na kojoj će tražiti djevojke više od 178 centimetara.

''Što treba za posao? Iskustvo nije naročito važno. Bitno je samo znati ubaciti loptu u rupu'', slikovito se izrazio kontroverzni košarkaš.

O novom je poslu Rodman, kako je sam priznao, intenzivno sanjao otkad je na televiziji vodio da je formirana prva košarkaška topless-ekipa u SAD-u. Za marketinške potrebe osnovali su je u Rick's Cabaretu, hjustonskom lancu američkih striperskih klubova koji posluje na 23 lokacije u deset velikih američkih gradova, i koji je prošle godine uprihodio 83 milijuna dolara.

Rick's je inače dostupan javnom trgovanju. Dionice (RICK) su mu izlistane na američkoj burzovnoj kući NASDAQ, te je jedna od samo dvije američke kompanije za odraslu populaciju dostupna na burzi vrijednosnih papira.

Za trenera je angažiran Spud Webb, Rodmanov igrački suvremenik iz Atlanta Hawksa, jedan od najatraktivnijih zakucavača svog vremena premda visok svega 170 centimetara, koji danas radi kao trener Texas Legendsa, momčadi iz Razvojne (NBLD) lige.

<a href='http://msn.foxsports.com/video?videoid=843d30a7-7abb-470a-9bfa-18613bbdba76&src=FLPl:embed::uuids' _fcksavedurl='http://msn.foxsports.com/video?videoid=843d30a7-7abb-470a-9bfa-18613bbdba76&src=FLPl:embed::uuids' _fcksavedurl='http://msn.foxsports.com/video?videoid=843d30a7-7abb-470a-9bfa-18613bbdba76&src=FLPl:embed::uuids' _fcksavedurl='http://msn.foxsports.com/video?videoid=843d30a7-7abb-470a-9bfa-18613bbdba76&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Stripped of the Ball' >Video: Stripped of the Ball</a>

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider