Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Policija spremna

Huligane u Poljskoj čekaju psi istrenirani da grizu za testise!

Poljska policija priprema se posebno za engleske huligane, iako Albion svoje utakmice igra u Ukrajini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poljske snage reda pripremile su zaista nemilosrdne metode suzbijanja huliganskih ispada za vrijeme Eura. Tako će na problematične navijače slati pse istrenirane da ugrizaju za testise, a bit će opremljeni i soničnim topovima koji osobu koju pogode onesposobljuju i uzrokuju njeno nekontrolirano mokrenje.

''Poljska policija obrušit će se žestoko na potencijalne stvaratelje problema, vjerujte, ne želite biti tamo kad se te stvari budu događale'', pišu poljske novine i nastavljaju:

''Krakow ima dugu povijest navijačkog huliganizma, lokalna policija je prošla sve i vjerujte da se ti dečki, čije su se majke i očevi borili protiv sovjetskog represivnog režima, ne boje nekoliko stolaca koje će na njih baciti pijani navijači. I ne očekujte mekanu policijsku taktiku.''

Novine iz Krakowa donose i kakvim to arsenalom raspolažu plavci u tom gradu.

''Poljski antihuliganski odredi imaju oružje koje ispaljuje gumene metke koji vas vjerojatno neće ubiti ako ste na udaljenosti od 30 metara, kamion s vodenim topom kojega odmilja zovu "tajfun", visokotehnološke sonične topove koji vas na najslabijoj razini djelovanja mogu natjerati da se uneredite, pse koji će vas ugristi za testise...''

Zanimljivo, većinu ovoga neobičnog "oružja" policajci iz Krakowa pripremili su specijalno za engleske huligane čija reprezentacija igra u Ukrajini, ali joj je kamp smješten u središtu Krakowa gdje se očekuju brojni gosti iz Engleske. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider