Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nalet jurećeg vlaka

Čudom izbjegnuta velika tragedija turskih nogometaša!

Na autobus koji je vozio nogometaše turskog Samsunspora u utorak je na pružnom prijelazu naletio vlak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši turskog Samsunspora doživjeli su prometnu nesreću, ali su se čudom uspjeli izvući bez težih ozljeda. Naime, na njihov autobus je po povratku nakon utakmice s Kardemir Karabuksporom koju su izgubili s 2:1, naletio jureći vlak. Sve su zabilježile nadzorne kamere, a prizor je bio stravičan.

Autobus je prelazio tračnice, a u tom trenutku naletio je vlak, koji je udario stražnji dio autobusa. Pravim čudom nitko nije teže stradao, a ozlijeđena su samo dvojica igrača 23-godišnji Hakan Arslan i godinu dana stariji Serdar Ozkan.

Vozač autobusa Recep Terzi pokušao je pojasniti što se točno dogodilo.

"Bila je ponoć. Rampa je bila podignuta kada sam krenuo prijeći prugu. I dok sam se pokalo približavao, vidio sam da dolazi vlak koji nije imao upaljena svjetla. Odmah sam ubrzao, a nakon što sam stisnuo po gasu, vlak nas je udario u stražnji dio i odgurnuo nas. Da ga nisam vidio sigurno bi nas pokupio po sredini i bila bi neviđena nesreća."

Panike je očekivano bilo.

"Igrači su se probudili u panici. Mnogi su nakon nesreće pričali da su sretni što su uopće živi," istaknuo je Terzi, čija izjava o tome da jureći vlak nije imao upaljena svjetla ipak nije bila točna, naime, snimka nesreće pokazala je suprotno.

Nastavi čitati

Nastavi čitati