Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sportaši glasovali

Cro Cop izabrao: Očekujem promjene, kao i većina građana ove zemlje

Svoju je građansku dužnost ispunio i najbolji hrvatski borac Mirko Filipović, koji se pridružio slavlju u MSU.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda slobodne borbe Mirko Filipović ovaj put je samo glasovao, no na izborima za hrvatski parlament 2003. godine bio je na listi SDP-a. Ušao je u Sabor te kombinirao sportsku i političku karijeru.

Novoj TV je otkrio je li se puno dvoumio za koga će glasovati na ovim parlamentarnim izborima. ''Nisam dugo razmišljao, znao sam za koga glasam'', rekao nam je Mirko.

Što očekujete od ovih izbora?

''Očekujem promjene, kao i većina ljudi u ovoj zemlji. Da konačno krene nešto na bolje, da se suzbije korupcija, da se riješimo dosadašnjeg načina života i sto ostalih stvari.''

Što bi Vama trebao biti prvi potez nove vlade?

''Treba napraviti obračun, da vidimo u kakvom je stanju država i kako dalje. Koliko ostaje novaca za investicije. Najveći problem je u tome što je 90 posto proračuna unaprijed zadano na raznorazna davanja i malo ostaje za investicije'', misli borilačka legenda.

Cro Cop je uzoran birač, do sada nikad nije propustio ispuniti glasački listić.

''Izašao sam svaki put na izbore jer smatram to građanskom obavezom svakog državljanina ove zemlje'', zaključio je Mirko.

Nešto prije 22 sata Filipović je stigao u stožer Kukuriku koalicije gdje su se okupili mnogi simpatizeri četiriju stranaka (SDP, HNS, IDS, HSU) iz javnog života.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider