Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poučeni iskustvom...

Bit će ovo vruće Igre u Londonu: Ruše rekord po broju kondoma!

Olimpijske igre u Londonu će i prije svog početka srušiti jedan neobičan rekord. Sportaši će na ulasku u Olimpijsko selo dobiti po 15 kondoma svaki na korištenje za vrijeme svog boravka u njemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Organizacijski odbor olimpijskih igara u Londonu (Locog) podijelit će sveukupno 150 tisuća kondoma, više nego na bilo kojim drugim Igrama u prošlosti. Naravno, organizatori se nadaju da će sportaši te kondome koristiti među sobom, a ne da će u "zatvoreno" Selo dovoditi "dame noći".

Drugim riječima, Locog očekuje da će svaki od 10 000 sportaša iskoristiti po 15 kondoma, odnosno da će parovi upotrijebiti 30 kondoma u dva i pol tjedna bivanja na Olimpijskim igrama. To bi značilo da će se sportaši seksati čak dva puta dnevno!

Inače, Igre su poznate pod nadimkom "festival seksa", što je potvrdio i bivši britanski stolnotenisač Matthew Syed.

"Na Igrama u Barceloni sam se poseksao više puta nego u cijelom svom životu. Većina sportaša željna je seksa za vrijeme, ali i nakon što okončaju svoj nastup na Igrama", rekao je Syed.

Mnoge su se romanse "rodile" na Olimpijskim igrama, a najpoznatija je svakako ona između bivšeg svjetskog broja jedan muškog tenisa, Rogera Federera, i Mirke Vavrinec, danas Federer.

Dijeljenje besplatnih kondoma započelo je na Igrama u Barceloni 1992. godine, a upravo je te godine uzmanjkalo "zaštite". U Sydneyju 2000. godine iskorišteno je 70 tisuća, a u Ateni 2004. čak 130 000 kondoma. Prema svemu sudeći očekuju nas iznimno "vruće" Olimpijske igre.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider