Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dobro poznati šogor

Balotellijeva sestra trudna s njegovim bivšim suigračem!

Prema pisanju talijanskog magazina Diva e Donna Abigail Barwuah, sestra talijanskog nogometaša Marija Balotellija, očekuje dijete s nigerijskim igračem Levantea Obafemijem Martinsom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su spomenuti par talijanski "paparazzi" uhvatili na ulicama Milana kako izmjenjuju nježnosti krajem studenog 2012. godine, svega 40-ak dana kasnije priča je dobila svoj nastavak.

''Već osjećam prisutnost djeteta u sebi. Ovo je uistinu poseban Božić za mene'', rekla je Balotellijeva sestra za spomenuti magazin.

Podsjetimo, kontroverzni talijanski nogometaš Balotelli prošloga je mjeseca (navodno) postao otac djevojčice Pie, koju je na svijet donijela njegova bivša djevojka Raffaella Fico. Balotelli još nije službeno priznao dijete, ali to će, tvrdi, napraviti čim DNK analiza pokaže da je on uistinu otac.

Recimo i da je Martins bivši Balotellijev suigrač iz doba kada su obojica igrala za Inter. Nakon toga putevi su im se razišli, a Martins je trenutno član španjolskog Levantea.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider