Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
SAMSUNG DONOSI

Vječno pitanje - nogomet, košarka ili rukomet: Koji sport je najatraktivniji za gledanje na TV-u?

Jeste li ikada primijetili, pogotovo ako ste sportski fanatik, koliko rasprava postane burna kada se počne pričati o kvaliteti timskih sportova?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Znate, nogomet je najvažnija sporedna stvar stvar na svijetu, ali... Košarka je kraljica sportova, ali... Svaki sportski fanatik, ma koliko god voli više sportova, ima jedan omiljeni, koji je spreman braniti pod svaku cijenu.

Naravno, nekad nije bitno ni o kojem se sportu radi, ali radi jednostavnosti, za primjer ćemo uzeti tri najpopularnija sporta u Hrvatskoj, a to su nogomet, košarka i rukomet. Dignite ruku kada čitate ovaj članak ako ste ikad čuli sljedeće argumente.

Ljubitelj nogometa

''Ne kaže se bez veze da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, a meni je i najvažnija. Gdje drugdje možeš vidjeti takvu kompleksnost igre, majstore poput Messija i Bočkaja, toliko dobrih poteza na jednom mjestu? Sigurno ne u košarci, gdje je svaki dodir faul i pravila se mijenjaju iz napada u napad. Netko je rekao rukomet? Taj sport ionako igraju ljudi koji nisu uspjeli u nogometu i košarci.''

Ljubitelj košarke

''Nogomet se igra nogom, a košarka glavom' je rečenica koja mi prvo padne na pamet svakog jutra. Takvu dramu i toliko načina za postizanje poena ne možeš vidjeti ni u jednom drugom sportu, a opet moraš ipak malo razmišljati da bi bio uspješan, za razliku od nogometa. I dalje se radi o čvršćem sportu od nogometa, u kojem se igrači više valjaju po podu nego što igraju, a ipak je gospodski u usporedbi s rukometom, koji igraju grubijani. U rukometu više ni suci ne znaju pravila, na ulici nikad nećeš vidjeti nekoga da igra rukomet na dva mala, a profesionalni igrači od toliko velikih natjecanja u svakoj godini ne znaju više jesu li na europskom ili svjetskom prvenstvu.''

Koji je vama najatraktivniji sport na TV-u?

Ukupno glasova:

Ljubitelj rukometa

„Mrzim u što se današnji sport pretvorio i samo me rukomet drži pred televizorom. Onaj Neymar dok ga pipneš, leži tri dana na podu, u košarci LeBron padne dok vjetar puhne, o Hardenu da ne pričam. U rukometu kada igrač leži, znaš da ne glumi, vjerojatno je popio lakat u glavu, rebra ili dolje gdje nitko ne voli dobiti udarac. To je sport, čvrsto i na nož.''

I dok se ljubitelji nogometa, košarke i rukometa sigurno nikad neće složiti u detaljima svojih sportova, svi oni će najbolje iskustvo gledanja tih sportova doživjeti na Samsung Neo QLED televizorima.

Samsung nudi iskustvo gledanja utakmica kao nikada dosad, uz fantastičnu 8K rezoluciju i stopostotni volumen boje uz Quantum dot. Crni i svijetli tonovi također nisu zaboravljeni uz Quantum HDR 64x. Također, QLED televizori isporučuju i sjajan zvuk zbog Q-Symphony tehnologije i SpaceFit Sounda.

Uz Samsung se ne morate brinuti niti o potencijalnoj šteti svojeg Neo QLED televizora jer je u tijeku i posebna ponuda. Za sigurno i bezbrižno uživanje u gledanju televizije na Neo QLED modele kupljene od 15. listopada do 14. studenoga na dar dobivate i specijalno kasko osiguranje u trajanju od 2 godine, koje pokriva svu štetu ili kvarove na uređaju. Kako biste ostvarili pravo na kasko osiguranje, potrebno je registrirati svoju kupnju unutar 15 dana na njihovoj stranici. Isto tako, iskoristite i dodatnu priliku do 3. svibnja 2022. za uživanje u tri mjeseca uz Spotify Premium usluge na svim Samsung pametnim televizorima, a više informacija možete pronaći ovdje.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Samsung po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider