Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nedostajalo svježine

Zaustavljen niz Karlovića, ispala i Lučić-Baroni, Dodig u polufinalu

Američki tenisač Ryan Harrison zaustavio je sjajan niz hrvatskog veterana Ive Karlovića od sedam pobjeda u nizu. Harrison je u četvrtfinalu ATP turnira u Acapulcu slavio s 4:6, 7:6(0), 7:6(4)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom setu Karlović je bio sjajan, nepogrešiv. Napravio je jedan break kod rezultata 1:1 i do kraja dionice je mirno držao svoj servis.

U drugom je setu sve bilo u redu do 3:4, a onda su krenuli problemi. Karlović je najprije spasio dvije break-lopte u svom četvrtom servis-gemu, pa u idućem jednu, te kod zaostatka 5:6 još dvije. Izborio je tie-break, ali u njemu nije dohvatio ni poena.

U trećem setu Karlović je odmah spasio dvije vezane break-lopte, a onda je izborio vlastitu, prvu nakon samog početka dvoboja. Harrison je to spasio i set je nakon toga otišao u još jedan tie-break.

Harrison ga je otvorio s 4:0, no Karlović se ubrzo vratio do 3:4 i imao dva servisa. Ubacio je prvi početni udarac s preko 200 km/h, no retern Harrisona bio je fenomenalan.

Amerikanac je svojim servisima do kraja riješio pitanje pobjednika.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni završila je nastup na istom turniru u Acapulcu, gdje je u četvrtfinalu poražena od francuske tenisačice Caroline Garcije.

Lučić-Baroni je predala meč u drugom setu pri vodstvu Francuskinje 6-2, 2-1.

Spomenimo da je Ivan Dodig zajedno s Brazilcem Marcelom Melom izborio polufinale pobjedom nad domaćom (meksičkom) kombinacijom Ramirez / Reyes-Varela.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider