Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izbacile pobjednice RG-a

Wimbledon: Lijep uspjeh para Lučić-Baroni - Janković!

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni ostvarila je lijep uspjeh u paru sa Srpkinjom Jelenom Janković, plasiravši se u četvrtfinale Wimbledona…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lučić-Baroni i Janković su u 3. kolu napravile senzaciju pobijedivši četvrte nositeljice Jekaterinu Makarovu i Jelenu Vesninu sa 6-3, 6-2. Koliko su Ruskinje sjajna kombinacija, govori i podatak da su prije samo nekoliko tjedana osvojile Roland Garros, a Vesnina je prije tri godine s Vjerom Zvonarjevom igrala i u finalu Wimbledona.

Lučić-Baroni i Janković će za plasman u polufinale igrati protiv osmih nositeljica - Su-Wei Hsieh i Shuai Peng. Tajvanka i Kineskinja su u ponedjeljak bile bolje od naše Darije Jurak i Tajlanđanke Tamarine Tanasugarn sa 6-4, 6-4.

Poražena je i Petra Martić koja je igrala u paru s Eugenie Bouchard. Od hrvatsko-kanadske kombinacije bolje su bile sedme nositeljice, Njemice Anna-Lena Grönefeld i Čehinja Kveta Peschke, sa 6-4, 6-4. (TS) 

Wimbledon, tenisačice, parovi, osmina finala:

Janković / Lučić-Baroni - Makarova / Vesnina (4) 6-3, 6-2

Hsieh / Peng (8) - Jurak / Tanasugarn 6-4, 6-4

Grönefeld / Peschke (7) - Bouchard / Martić 6-4, 6-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider