Tenis
SPORTOVI
Tenis
inače odu u svlačionicu

VIDEO Tenisačica se presvukla na terenu: Sutkinja nije mogla vjerovati

Švicarska tenisačica Timea Bacsinszky nije se uspjela plasirati u polufinale Indian Wellsa, ali će se pamtiti njen nastup na ovom turniru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva i treća igračica svijeta, Amerikanka Serena Williams i Rumunjka Simona Halep prve su polufinalistice velikog WTA turnira tenisačica u Indian Wellsu.

Williams je u četvrtfinalu nadigrala 26. na svijetu Timeu Bacsinszky sa 7-5, 6-3 i zaustavila sjajan niz od 15 pobjeda zaredom Švicarke koja je nedavno osvojila WTA turnire u Acapulcu i Monterreyju.

Timea Bacsinszky je pak u meču protiv Makarove u 2. kolu napravila nešto nesvakidašnje. Na velikoj vrućini u Kaliforniji htjela se presvući. To je i učinila, ali na terenu na opće iznenađenje. Običaj je da tenisačice to naprave u svlačionici, no Bacsinszky je snalažljiva pa je to učinila bez da je pokazala ono što ne bi bilo primjereno.

Sutkinja ju je upitala želi li se presvući, a ova je odgovorila kako je to već učinila. Trebalo joj je manje od minute, a sutkinja se čudila kako je to uspjela.

Ova talentirana tenisačica u karijeri je imala puno problema s ozljedama, no očito je u sjajnoj formi unatoč porazu od Serene. Što se tiče presvlačenja, možda je ovima postavile nove standarde u ženskom tenisu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider