Tenis
SPORTOVI
Tenis
ajde kući!

VIDEO Pogledajte sramotni ispad razmaženog derišta Kyrgiosa

Australski tenisač Nick Kyrgios (20) još je jednom pokazao svoje negativno lice i koliko nema poštovanja prema sportu, suparniku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov talent je neosporiv, ali njegovo ponašanje je neoprostivo. Kyrgios je ovog ponedjeljka igrao osminu finala najvećeg teniskog turnira, neslužbenog svjetskog prvenstva, Wimbledona u kojem ga je porazio Francuz Richard Gasquet sa 7:5, 6:1, 6:7(7), 7:6(6).

Nakon što je izgubio prvi set u posljednjem servis-gemu prije tie-breaka Kyrgios je odmah ispustio još jedan na početku drugog. To ga je jako naljutilo, pa je jednostavno, poput malog djeteta, odlučio ne igrati u trećem gemu seta. Gasquet je servirao, a Kyrgios je samo pružio reket, vratio u mrežu i nastavio na drugu stranu.

Sudac ga je nakon toga kaznio oduzimanjem gema, a kako bi mu pokazao još malo prkosa Kyrgios je nakon sudačkog poziva da se igrači vrate na teren odlučio skinuti jedan par čarapa.

"Skinut ću jedan par čarapa. Mislim da me shvaćate. Reći ću i njemu: Hej, Richard. Skidam samo jedan par čarapa. Vidite, ne smeta mu", govorio je Australac sucu koji jednostavno nije više znao što bi s njim.

Iako je bio blizu preokreta, kao što je to napravio prošle godine kada je okrenuo 0:2, pravda je ipak bila zadovoljena. Gasquet je izborio četvrtfinale, a sramotno ponašanje Kyrgiosa nije zaslužilo ništa drugo nego pakiranje kofera i put kući.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider