Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nasrnuli na njega

VIDEO Sramota njujorške policije: Greškom priveli poznatog tenisača!

Policija u New Yorku pogreškom je privela bivšeg američkog tenisača Jamesa Blakea. Policija je to napravila na vrlo grub način i pri tom lakše ozlijedila 35-godišnjeg Blakea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Incident se dogodio ispred hotela na Manhattanu u kojem je James Blake bio smješten. Nekadašnji četvrti igrač svijeta čekao je prijevoz na US Opena kada je policajac u civilu dotrčao do njega, bacio na pod i stavio mu lisičine na ruke.

"Mislio sam da je to netko koga poznajem iz srednje škole i da će me zagrliti. Stoga sam se nasmijao", poručio je Blake.

"Ne znam je li to bilo po rasnom ključu, no bila je to nepotrebna upotreba sile. Vjerojatno je rasni faktor bio uključen, no to nije razlog da ovo policija napravi bilo kome", smatra Blake koji je dodao:

"Policajac se nije predstavio, nije pitao moje ime, pročitao moja prava niti me na bilo koji način tretirao s dostojanstvom kakvo zaslužuje svaka osoba koja hoda ulicama ove zemlje."

Šef policije William Bratton ispričao se zbog incidenta te dodao da Blake izgleda kao "brat blizanac" traženom kriminalcu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider