Tenis
SPORTOVI
Tenis
Oduševio sve prisutne

VIDEO Pogledajte što je ovaj klinac napravio Federeru

Uoči ATP turnira iz serije Masters 1000 koji će se ovog i idućeg tjedna igrati u Indian Wellsu ekshibicijski meč odigrali su najveći tenisač svih vremena Roger Federer i njegova mlađa 'kopija' Grigor Dimitrov...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bugarin je dobio prvi set sa 6:2, no potom je sve po njega krenulo nizbrdo. Federer je dobio drugu dionicu sa 6:1, te je s breakom poveo 3:2. Dimitrov je odlučio uzeti klinca iz publike da mu pomogne savladati švicarskog genijalca.

Neimenovani dječak je samouvjereno stao na osnovnu liniju i pripremio se za servis. Izmjenili su nekoliko udaraca s osnovne linije, Federer je potom jednu kraću loptu 'sliceom' gurnuo prema zadnjoj crti i 'jurnuo' prema mreži. Dječak je najprije pokušao proći 'passingom', što je Federer samo blokirao, no onda je s backhandom potegnuo neobranjivi lob te izazvao ovacije nazočne publike i oduševljenje bugarskog tenisača Dimitrova.

Federer također nije mogao vjerovati što je ovaj dječak izveo, a kada se pripremao za servis kod 0:30 pokušao je suca uvjeriti da je lopta pala izvan terena. Naravno u šali.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider