Tenis
SPORTOVI
Tenis
Potez za pamćenje

VIDEO Pogledajte sjajan poen Karlovića koji je sve ostavio u čudu

Ivo Karlović osvetio je Bornu Ćorića i pobijedio Tomaša Berdycha 7:5, 6:7 (8), 6:3 za dva sata i 14 minuta igre na ATP turniru u Halleu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karlović se tako plasirao u polufinale i pokazao odličnu formu, posebno po pitanju servisa jer pogodio je 45 aseva i imao 70 posto na prvom servisu! To je rekord na ATP turniru, Mark Philippoussis bio je prijašnji vlasnik sa 44 u mečevima na dva dobivena seta.

Fenomenalni Karlović: Sredio Top 10 igrača uz svjetski rekord!

''Drago mi je zbog rekorda jer uživam biti najbolji u nečemu. Moje će ime ostati zapisano u povijesti tenisa'', rekao je Karlović.

Bio je to klasičan meč od strane 'diva sa Šalate', na servisu je bio nedodirljiv i čekao svoju priliku. A osim servisima, Karlović je teniski svijet zadivio i poenom u drugom setu. 'Div sa Šalate' u padu je odigrao backhand poluvolej, a loptica se nakon što je udarila u Berdychovo vratila u Karlovićevo polje. Čeh je ostao u čudu...

 

 
Ivo Karlovic volley

Watch this! When you're making volleys like this you know it's your day. Ivo Karlovic can do no wrong in Halle.Watch live from Germany here: tnn.is/Live

Posted by TennisTV.com on 19. lipanj 2015


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider