Tenis
SPORTOVI
Tenis
Poput Noleta, Delpa, Murrayja...

VIDEO Borna Ćorić u Miamiju postao dio teniske povijesti

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić postao je, zajedno s još trojicom tinejdžera, dio povijesti na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Miamiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Ćorić, Alexander Zverev, Andrej Rubljev i Hyeon Chung postali su prvi tinejdžeri nakon 2007. godine i Andyja Murrayja, Novaka Đokovića, Sama Querreyja, Jevgenija Koroljeva, te Juan Martina del Potra koji su se plasirali u 2. kolo ovog turnira.

Borna Ćorić pobijedio je grčeve i Austrijanca Andresa Haider-Mauera s 1:6, 6:3, 7:6(3) nakon dva i pol sata sjajnog tenisa. Ćoriću su se u četvrtak u 2. kolu priključili Nijemac Zverev, koji je sa 7:5, 6:7(5), 6:4 bio bolji od Sama Grotha i Rus Rubljev, koji je s 1:6, 6:1, 6:4 slavio protiv Pabla Carrena Buste. U srijedu je Korejac Chung slavio protiv Marcela Granollersa sa 6:0, 4:6, 6:4.

Ćorić će u 2. kolu igrati protiv Belgijanca Davida Goffina, koji ga je porazio u jedinom dosada međusobnom susretu igranom u Baselu prošle godine. Dogodilo se to u polufinalu, nakon što je Ćorić slavio protiv Rafaela Nadala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider