Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nije službeni radar

Venus Williams nije priznat najbrži servis u ženskom tenisu

Američkoj tenisačici Venus Williams uskraćena je prilika da popravi vlastiti svjetski rekord u ženskom tenisu po brzini ispaljenog servisa zbog nedostatka tehnologije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog četvrtka Venus Williams je opalila servis brzine 209 km/h na WTA turniru u Tokiju u četvrtfinalnom susretu protiv kanadske tinejdžerke Eugenie Bouchard koji je dobila 6-3, 6-7(4), 6-3.

Iako je na turniru bio instaliran radar, nije bila riječ o IDS-ovim radarskim pištoljima koje službeno koristi WTA Tour, pa brzina servisa nije službeno priznata.

To znači da je servis 33-godišnje Williams od 207.6 km/h s US Opena 2007. ostao i dalje službeno najbrži servis u ženskom tenisu do dana današnjeg.

''Vidjela sam to, ali pomislila sam si: "Zar je to stvarno?" Znam da sam servirala puno jače na ovom turniru otkako sam se vratila nakon ozljede leđa. Osjećaj je dobar, ali ne znam je li servis bio tako jak. Nadam se da je...to je ludo, sjajno!'', rekla je Venus u razgovoru za WTA.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider