Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čorić zapeo u polufinalu

Veliki uspjeh: Mlada Hrvatica do naslova u Australian Openu, u igri za još jedan!

Ana Konjuh, mlada 15-godišnja hrvatska tenisačica, već je sada glavna zvijezda juniorskog dijela turnira na Australian Openu. Konjuh ima naslov u parovima, a mogla bi Melbourne napustiti s dvostrukom krunom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu juniorskih parova Konjuh i njena partnerica, Kanađanka Carol Zhao, su pobijedile šeste nositeljice, Ukrajinku Oleksandru Korašvili i Čehinju Barboru Krejčikovu, sa 5-7, 6-4, 10-7. Konjuh i Zhao su, pak, bile postavljene za prve nositeljice.

Sam rezultat govori koliko je napeta bila ova finalna borba, a čak treba reći kako su Ukrajinka i Čehinja osvojile više poena u meču (69-67). Oba su para po tri puta oduzimala servis suparnicama.

Anu Konjuh nakon ovog finala tek očekuje najvažniji meč. U noći s petka na subotu po srednjeeuropskom vremenu će igrati juniorski finale pojedinačne konkurencije - suparnica će joj biti Čehinja Katerina Siniakova.

Spomenimo samo da je prošle godine Konjuh igrala četvrtfinale juniorskog dijela turnira u Wimbledonu, te treće kolo na US Openu.

Australian Open, juniorski finale parova:

Konjuh / Zhao (1) - Korašvili / Krejčikova (6) 5-7, 6-4, 10-7

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider