Tenis
SPORTOVI
Tenis
Love prvi trofej sezone

Dodig i Melo protiv braće Bryan za naslov na Mastersu

Ivan Dodig i Marcelo Melo u finalu su parova na završnom Mastersu u Londonu, a suparnici će im biti Amerikanci Bob i Mike Bryan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Dodig i Marcelo Melo saznali su suparnike u nedjeljnom finalu parova na završnom ATP World Tour Finalsu. Bit će to legendarna braća Bob i Mike Bryan.

Nakon svega 53 minute tenisa Bryani su sa 6-0, 6-3 razbili francusku kombinaciju Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin. Bila je to 'jednosmjerna ulica' u kojoj Francuzi nisu bili ni blizu breaka, dok su Amerikanci djelovali zaista moćno.

Finalni susret igra se u nedjelju s početkom u 16:30, a u njega braća Bryan ulaze s prednošću u međusobnim omjerima 4-2.

Podsjetimo, Hrvatsko-brazilski par u polufinalu je bio bolji od Poljaka Lukasza Kubota i Šveđanina Roberta Lindstedta s 4:6, 6:4 i 10:6. Kubot i Lindstedt osvojili su prvi set uz jedan napravljeni break, a Dodig i Melo nakon toga odgovorili na isti način. Dodig i Melo sjajno su odradili meč tie-break, koji su otvorili sa 6:1, a tu su prednost zadržali do samog kraja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider