Tenis
SPORTOVI
Tenis
ITF GMP CUP UMAG GRADE 1

LIVE STREAM: Veliki teniski turnir veterana u Umagu gledajte UŽIVO

Zagrebački teniski klub TK Tenax već osmu godinu zaredom održava međunarodni teniski veteranski turnir ITF GMP CUP UMAG GRADE 1, koji je uvršten među svjetski najvažnije veteranske teniske turnire Međunarodne teniske federacije (ITF).

Turnir će se održavati u Umagu na ATP stadionu od 18-24. svibnja 2015. godine na zemljanoj podlozi, a na njemu će nastupiti preko 300 igrača iz 30 različitih zemalja svijeta, koje ponajviše privlači vrhunska organizacija, jaka konkurencija i prelijepa svjetski poznata teniska lokacija na kojoj se turnir održava. Turniru mogu pristupiti svi tenisači veterani registrirani kod ITF-a stariji od 35 godina.

Dodatno na važnosti ovom turniru daje činjenica što je radi njega Hrvatskom teniskom savezu veterana, ITF ponovno povjerila domaćinstvo za 2015 Super – Seniors World Team and Individual Championships koje će se održati u rujnu 2015.g nakon izuzetno uspješne organizacije svjetskog prvenstva 2012.g. u gradovima Umagu i Novigradu na kojem je sudjelovalo 1500 igrača iz svih krajeva svijeta.

U galeriji pogledajte višestruke pobjednike ITF GMP CUP, GRADE 1 turnira po starosnim kategorijama.

Prijenos uživo bit će moguće pratiti tijekom cijelog turnira na stranici Hrvatskog teniskog saveza veterana (HTSV) www.htsv.hr
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX