Tenis
SPORTOVI
Tenis
Jako slab dan

Vekić zapela već na prvoj prepreci u Cincinnatiju

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (17) poražena je na startu kvalifikacija WTA turnira iz serije Premier Event, koji će se narednog tjedna igrati u Cincinnatiju. Bolja je sa 6:2, 4:6, 6:4 bila Rumunjka Alexandra Dulgheru

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom međusobnom susretu na WTA Touru 254. igračica svijeta iskoristila je slab dan tenisačice iz Osijeka, trenutno 65. u svjetskom poretku. Naša predstavnica, koju krasi odličan prvi servis, nije u sat i 54 minute igre ispalila nijedan as-servis, dok je istovremeno napravila čak šest dvostrukih pogrešaka.

Dulgheru je sveukupno osvojila 16 gemova u meču od čega je čak polovicu uzela na servisu Vekić. Osječanka je šest puta oduzimala početni udarac Rumunjki, no igra na servisu joj je bila iznimno slaba.

U konačnici je Dulgheru osvojila 10 poena više od naše predstavnice (87:77), te u potpunosti zasluženo izborila prolazak u 2. kolo kvalifikacija.

 

WTA Cincinnati, kvalifikacije, 1. kolo:

Dulgheru – Vekić 6:2, 4:6, 6:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider